Ratten Verdelgen

Published Feb 21, 21
6 min read

Ongediertebestrijding Kopen? - Snel éN Effectief!

Daarnaast moet u zich houden aan de Europese Verordening Gewasbeschermingsmiddelen (EG) 1107/2009. Deze bepaalt welke werkzame stoffen gewasbeschermingsmiddelen mogen bevatten. In Nederland moet u voldoen aan de regels van vakbekwaamheid bij het bestrijden van ongedierte. Ga naar de website van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT) voor meer informatie. De Wet Natuurbescherming (zie paragraaf 3.

24 en paragraaf 3. 3 – artikel 3. 10) bepaalt welk ongedierte u mag bestrijden binnen gebouwen. Deze wet regelt onder andere dat u onnodig dierenleed bij de bestrijding van plaagdieren voorkomt. Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) oordeelt of een middel in Nederland verkocht en gebruikt mag worden.

Door ongediertebestrijding in te schakelen ben je snel en eenvoudig van het ongedierte in huis af. Waar let je op bij ongediertebestrijding en welke mogelijkheden zijn er? Lees op deze pagina meer informatie over de kosten van ongediertebestrijding, wie er verantwoordelijk voor is, de soorten ongedierte, de mogelijkheden en tips hoe je ongedierte voorkomt. houtwormbestrijding - rattenbestrijding particulier.

Ongedierte Bestrijding - Directe Oplossing Voor Uw Ongedierte

Ongedierte MuizenLast Van Ongedierte? - Plaagdier Advies


Er zijn mogelijkheden om zelf ongedierte te bestrijden, maar vaak is dit niet genoeg om voor altijd van het ongedierte af te komen. Wil jij een specialist inschakelen? Bekijk hieronder een overzicht van de gemiddelde kosten van ongediertebestrijding. Soort ongedierteGemiddelde kosten (incl. btw) Wespen€ 65 per nest Kakkerlakken€ 90 per nest Muizen€ 85 per nest Houtworm en boktor€ 300 per verdieping Bedwantsen€ 325 per verdieping Start Wanneer je last hebt van ongedierte in huis en hier vanaf wil, dan bel je de ongediertebestrijding.

Ongediertebestrijding- En Preventie Met Echt ResultaatOngedierte Bestrijden

Wanneer je te maken hebt met nesten, dan is het verstandig om een ongediertebestrijder of bestrijdingsdienst in te schakelen - ongediertebestrijding houtworm. Weet je niet precies met welk soort ongedierte je te maken hebt? Een ongediertebestrijder herkent feilloos verschillende soorten ongedierte en gebruikt de juiste ongedierteproducten. Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor ongediertebestrijding? Jij of de gemeente? Het bestrijden van ongedierte kost geld en daarom is het goed om te weten wie er voor de kosten moet opdraaien.

Veel mensen kloppen aan bij de gemeente voor ongediertebestrijding, omdat de overheid verantwoordelijk is voor de volksgezondheid - ongediertebestrijding nl. In de praktijk is het zo dat de Woningwet zegt dat het bestrijden van ongedierte in woningen niet door de overheid geregeld moet worden, omdat dat dit de verantwoordelijkheid van de burger is.

Rattenbestrijding

Hoewel muizen er schattig uitzien, zijn ze dat niet. Muizen dragen ziektes met zich mee en bakenen hun territorium af met urine. Je hoort ze voornamelijk ‘s avonds en ‘s nachts ritselen en vindt muizenkeutels door je hele huis. Muizen bestrijden is op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je een muizenplaag laten bestrijden door een specialist die bestrijdingsmiddelen in je huis aanbrengt.

Rattenbestrijding ParticulierHoe Kan Ik Thuis Ongedierte Bestrijden?

Ben je meer fan van een diervriendelijke manier van bestrijden? Wist je dat je muizen in huis zelf kunt verjagen met geluid? Er zijn zendertjes te koop die een ultrasoon geluid maken en zo de muizen verjagen. Zie je extreem veel wespen rondom je huis en in de tuin? Dan heb je waarschijnlijk een wespennest in de buurt.

Wespen delen gemene steken uit als ze in het nauw worden gedreven, reden genoeg om de wespen te bestrijden. Of er nou een wespennest in de spouwmuur zit of een wespennest tegen de buitenkant van je woning is gevestigd; een ongediertebestrijder helpt je er vanaf. Is het je opgevallen dat er veel gaatjes in je houtwerk zitten? Dan heb je waarschijnlijk last van houtwormen.

Ongedierte Bestrijden Zelf Doen Of Laten Doen?

Houtwormen zijn gek op onbehandeld hout. Door je hout te behandelen met bijvoorbeeld verf of beits, maak je het hout niet meer aantrekkelijk voor de houtworm. Is het kwaad al geschied en wil je de houtworm laten verwijderen? Een ongediertespecialist bestrijdt houtworm door middel van gif of gas. Hierna ben je van de houtwormplaag af en blijft het houtwerk zowel van de binnenkant als de buitenkant gezond.

Ook deze larven tasten het houtwerk in huis aan. Gaatjes in je houtwerk zijn een goede indicatie dat je last hebt van de boktor. Ook is het mogelijk dat je boktorren hoort. Het geluid van een boktor in huis is een knagend geluid, dat te horen is als je goed luistert.

Zilvervisjes in huis zijn een veel voorkomend probleem in Nederland. Het zijn kleine, zilverkleurige kruipende insecten die zich snel voortplanten. Zilvervisjes zijn verder niet schadelijk voor de mens, alleen vervelend om in huis te hebben. Waar komen zilvervisjes toch vandaan? Zilvervisjes houden van een warme omgeving en doordat onze huizen steeds beter geïsoleerd worden, tref je ze steeds vaker aan in huis.

Ongediertebestrijding

Het is natuurlijk een hele nare gedachte dat deze beestjes in jouw bed rondzwerven. Als je zilvervisjes in je bed vindt, heb je waarschijnlijk last van een flinke plaag die je niet meer zelf kunt bestrijden. Een ongediertespecialist gebruikt een speciaal bestrijdingsmiddel en behandelt alle hoeken en gaten van je huis om er zeker van te zijn dat je er echt vanaf bent.

Wereldwijd zijn kakkerlakken hardnekkig ongedierte. Een kakkerlakkenplaag is snel gevormd, omdat een kakkerlak per halfjaar gemiddeld voor 150 nakomelingen zorgt - houtwormbestrijding. Kakkerlakken kunnen ziektes met zich meedragen en eczeem veroorzaken, het is dus belangrijk om kakkerlakken te bestrijden. Wanneer mensen een kakkerlak in huis zien is hun reactie vaak om de kakkerlak dood te trappen.

De ongediertespecialist gebruikt speciale insecticiden om de kakkerlakken uit te roeien. Zo geniet jij van een ongediertevrij huis. Bijen zijn te herkennen aan hun bruine, harige lijfje. Als ze je steken blijft de angel in je huid achter. Bijen komen af op felle kleuren en zoete, sterk ruikende parfums. Daarnaast bouwen ze vaak nesten tegen gevels aan of in tuinen.

Ongedierte Muizen

Bel voor het weghalen van een bijennest een imker. De imker verplaatst de bijen naar een betere plek, waardoor ze in leven blijven en jij niet langer last hebt van het bijennest (ongediertebestrijding nl). Bedwantsen staan ook wel bekend als bed bugs of bedmijt en zijn een niet graag geziene gast in bedden.

Bedwantsen bijten en laten met een beet een rode bult of vlek achter op je huid. Het zelf bestrijden van bedwantsen is een lastige taak omdat het vaak om grote hoeveelheden bedwantsen gaat die zich op verschillende plekken schuilhouden. Een ongediertespecialist is ervaren in het bestrijden van bedwantsen en weet waar hij de insecticiden moet aanbrengen.

Bekijk hieronder per methode de voor- en nadelen en de voorbeelden. VoordelenNadelenVoorbeelden Chemisch- Hogere slagingskans volledige bestrijding- Gemakkelijker in gebruik- Sneller resultaat- Giftig voor mens en (huis) dier- Slecht voor het milieu- Kan materialen aantasten- Ongedierte soorten kunnen resistent worden- Gif- Gas- Plakstrips Natuurlijk- Geen effect op de omgeving- Maakt gebruik van natuurlijke vijanden- Geen giftige bestrijdingsmiddelen in huis- Diervriendelijk- Lastig te sturen- Minder complete bestrijding- Natuurlijke vijanden- Verplaatsen en vervangen van beplanting- Natuurlijke barrières- Kieren en gaten afdichten- Bestrijden door middel van ultrasoon geluid Als je het ongedierte in huis succesvol hebt laten bestrijden door een ongediertespecialist, is het belangrijk om ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Last Van Ongedierte?

Sluit verpakkingen goed af Door verpakkingen van voedsel en drinken goed af te sluiten, komt er geen ongedierte op af. Daarnaast is het ook verstandig om regelmatig je kasten en koelkast te controleren op verpakkingen die over de datum zijn. Zo geef je ongedierte zo min mogelijk de gelegenheid om in je huis te komen.

More from Boktor bestrijden

Navigation

Home

Latest Posts

Muggenplaag

Published Nov 16, 21
8 min read